live muziek utrecht vandaag
live muziek - Ruime keuze aan Vlaamse artiesten.
Garry Hagger's' Jukebox nieuw in 2018. het Artiestenbureau bij uitstek. Ruime keuze aan Vlaamse artiesten. Contacteer ons gerust vrijblijvend om Uw favoriete artiesten / dj's' of live band te boeken. Copyright 2008 All Party Events, created by WotSoft Productions, layout by LMGdesign.
Dit zijn alle grote koningsfeesten in Utrecht De Utrechtse Internet Courant. Dit zijn alle grote koningsfeesten in Utrecht De Utrechtse Internet Courant.
Vanaf 12.00 uur is er ook live muziek van Mischiefs. Voor meer info klik hier. Koningsdag: 13.00 18.00 uur. De Nieuwe Dikke Dries zorgt met Koningsdag weer voor een feestje op het Oudkerkhof. Het is tijd voor de openluchtdisco met DJ Jos en een optreden van Sorry voor de Krekels. Ook kun je er een koningscocktail drinken. Voor meer info klik hier. Koningsnacht: 20.00 01.00 uur. Koningsdag: 12.30 18.00 uur. De Zaak en Ubica zorgen samen voor een buitenbar en podium op het Stadhuisplein. Met op Koningsnacht optredens van onder meer Weekend Warriors en DJ Pinot Noirs en op Koningsdag Pure Ellende, De Utrechtse Studenten Bigband en Bouba Dioup The Paradiddles. Koningsnacht: 20.00 01.00 uur. Een primeur in de garage Autoweerd Weerdsingel Oostzijde 42 dit jaar: DJ School Utrecht organiseert samen met Silent Disco Utrecht en Vakgarage Autoweerd Utrecht een silent disco in de tunnel van de garage.
https://www.keyboost.fr/agence/
Bekijk hier ons aanbod: cabaret, dans, muziek, toneel en meer.
Dan kun je deze niet meer downloaden. Bel de kassa 030-2302023 voor duplicaat tickets. Altijd weten wat er speelt. Neem een abonnement op onze nieuwsbrief! Geldig e-mail adres verplicht! Lucasbolwerk 24 3512 EJ Utrecht. ma t/m zo van 10-19 uur.
SEO Page Optimizer France
Home Café De Stad Utrecht.
Meer over Café de Stad. Café De Stad tapt en schenkt een lekker pilsje en je kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment bijzondere bieren van de tap en op fles. Veel DJ's' en live muziek. We zijn misschien wel een van de muzikaalste kroegen van Utrecht.
bouwkundig rapport
Live music Comedy Nightlife Utrecht.
Tiny, but full of atmosphere, this place has been a must visit for people into live music since 1976. The century-old corner house has a gig on every single. Live music Comedy. Real rock enthusiasts only have one option in Utrecht: Boothill Saloon.
e-sigaretten
Café de Oude Jan.
en zonnige terras genieten van een heerlijke kop koffie met huisgemaakte taart en iets bestellen van de lunchkaart. Verder is het een geschikte locatie voor een leuke borrel en ook kunt u komen genieten van de live muziek bij de jaarlijks terugkerende evenementen.
live muziek boeken
Concertagenda.
22 jul Trio Fadel, Latif Sou, Salon de IJzerstaven, Bickersgracht 10, Amsterdam 1600 uur. 22 jul Sunday Sounds: live jazz en Braz.muziek, Tolhuistuin, Tolhuisweg 3, Amsterdam 1400 uur. 28 jul Marcelo Godoy, Teatro Munganga, Amsterdam 2030 uur INFO. 28 jul Brazil at Roffa mon amour met Femke Smit Breno Virícimo, Roffa mon amour, Tillemankade, Rotterdam 1700 uur. 29 jul Clube do samba, Café t Monumentje, Westerstraat 120, Amsterdam 1600 uur. 29 jul Brancka Kees Gelderblom, Pancho Events, Thomsonlaan 9, Den Haag 1600 uur. 30 jul Sambeando, De Gekke Geit, Lutherse Burgwal 5, Den Haag 2100 uur. 3 aug Braziliaanse muziek aan het water, Paviljoen aan het water, Brieselaan 157, Rotterdam 2030 uur.
Comedy en muziek Kargadoor Utrecht.
Comedy en muziek. Comedy en meer. Elke dinsdag en zaterdag kun je komen lachen met de stand-up comedians van het Comedyhuis. Ook voor solovoorstellingen en shows in het Engels kun je bij de Comedyhuis Club in de Kargadoor terecht. Vrij regelmatig staat er cabaret en improvisatietheater op onze culturele agenda. Van Piekeren is een Nederlandstalige theater band uit Utrecht, met een zeer eigen en gevarieerd repertoire, dynamisch uitgevoerd in een semi-akoestische setting. Elke maand treden zij op met gasten. Jazzkelder Kargadoor: Utrecht heeft weer een jazzpodium waar op iedere eerste woensdag van de maand gejamd kan worden. Met de nieuwe Jazzkelder Kargadoor krijgt de lange geschiedenis van jazz in de kelders van Utrecht een vervolg. Met wisselende openingsacts. In de reeks Acoustic Roots kun je elke maand een live radio-opname met wereldmuziek bijwonen voor de Concertzender.
Domkerk Utrecht Muziek.
En dat in de prachtige gotische Domkerk in Utrecht? Dan is de Domcantorij precies waar je naar op zoek bent! Het vocaal ensemble van de Domcantorij bestaat uit vergevorderde amateurzangers en professionele musici die onder leiding van Domcantor Remco de Graas de topliteratuur uit de kerkmuziek repeteren en uitvoeren in de concerten van de Zaterdagmiddagmuziek en in de zondagochtenddiensten in de Domkerk. Daarnaast wordt eens in de twee jaar een concertreis naar Engeland georganiseerd verzorgen van evensongs in Engelse Cathedrals. Muziek heeft een belangrijke functie in de Domkerk.
Het begon in 1905, welkom KZ Cafe Kanaalzicht Utrecht.
En helaas is inschrijven niet meer mogelijk, want net als in voorgaande jaren zitten we al weer helemaal vol. Onder de bezielende leiding van Ron spelen we deze avond 3 bomen. Bekend als KZ-Live. Bijna elke week op zondag live muziek vanaf 1600: tot 1830.
AFAS Live.
15 augustus 2018 AFAS Live zoekt Sales Manager. VACATURE ALERT AFAS Live is per direct op zoek naar een enthousiaste Sales Manager met een commerciële drive. In deze functie. UW EVENT IN AFAS LIVE? VAN CONGRESLOCATIE TOT FEESTLOCATIE: AFAS LIVE IS HÉT PODIUM VOOR UW ZAKELIJKE EVENEMENT!
tangokalender.nl.
De bijzonderheden kunnen door de organisator zelf worden toegevoegd of gewijzigd. De entreeprijs is de normale prijs die je betaalt als je vandaag besluit de salon te bezoeken, dus zonder toepassing van kortingen voor bijvoorbeeld eigen cursisten, voorverkoop, pashouders etc.

Contacteer ons