muziek cafe utrecht
Muziek in Cafés Uitagenda Utrecht.
En in veel van onze cafés kan je naast een biertje drinken ook regelmatig luisteren naar nieuwe talentvolle muzikanten en bands. Uitagenda Utrecht zet de leukste muziek in cafés voor je op een rijtje: klassiek, pop, rock Utrecht heeft het allemaal!
wasmachine
9 x Utrechtse cafés met livemuziek indebuurt Utrecht.
Rozenstraat 15, Utrecht. Bekijk meer: cafés. Iedere avond livemuziek. Iedere avond livemuziek, dat is best uniek. Bij t Oude Pothuys aan de Oudegracht kan je zeven avonden in de week terecht om nieuwe muziek te ontdekken. Het eetcafé staat trouwens al jaren bekend om zijn uitgebreide muziekagenda, al vanaf 1981 staat het er vol met muzikanten.
website aanmelden bij google
Media Het Muzieklokaal Muziek Eten.
Innovatie in de klassieke muziek 21 mei 2015. Place de lOpera: Muzieklokaal verbindt klassiek en horeca 12 mei 2015. Misset Horeca: Klassiek cafe op komst in Utrecht 12 mei 2015. Nu.nl: Ondernemersduo wil klassiek cafe in Utrecht met crowdfunding realiseren 11 mei 2015. De Stad Utrecht: Utrecht krijgt een klassiek cafe 11 mei 2015.
ipvanish netflix
Hier vind je de beste live muziek in Utrecht! Utrecht Studentenstad.
Terug naar overzicht. Hier vind je de beste live muziek in Utrecht! 28 Dec 2017. Ben jij een echte muziekliefhebber? Of wil je gewoon eens wat anders dan standaard uitgaan? Neem dan eens een kijkje bij deze leuke cafés met live muziek!
Cementeren
Het Muzieklokaal Muziek Eten.
Maak je klassieke muziek? Of werk je in de klassieke sector? Dan is Het Muzieklokaal natuurlijk dé plek om te borrelen! Vanaf 10 personen is het eerste rondje bitterballen van ons! Tot 6 personen: telefonisch op 030-7210831. Vanaf 6 personen; telefonisch of per mail info@hetmuzieklokaal.nl. Stuur een berichtje met datum, tijdstip, aantal personen en je wensen mbt eten en drinken, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! We zoeken afwassers! Kijk hier voor meer info. Bemuurde Weerd OZ 13. 3514 AN, Utrecht.
Muziek in cafés Uitagenda Utrecht.
En in veel van onze cafés kan je naast een biertje drinken ook regelmatig luisteren naar nieuwe talentvolle muzikanten en bands. Uitagenda Utrecht zet de leukste muziek in cafés voor je op een rijtje: van folk tot indie, van stoner tot klassiek.
t Oude Pothuys.
t College Jazz Blues.
zo: 12.00 19.00. Café t College is een ouderwetse, bruine kroeg in een modern jasje in de bruisende binnenstad van Utrecht. Er heerst een ontspannen sfeer waarbij je je direct thuisvoelt. De gastvrije bediening geeft je het gevoel bij je vriendinnen te zijn aangeschoven. De muziek is met zorg uitgekozen.

Contacteer ons