Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

KargaLive: Charl Delemarre + Joia

27 februari , 2015 @ 20:15 - 23:00

€5

Elke vrijdag live muziek. Deze avond de winnaar van de Grote Prijs van Nederland Charl Delemarre. Support Joia

Charl Delemarre stond vorig jaar november in De Wereld Draait Door en won in december. De Grote Prijs van Nederland en straks ook jouw hart. De nieuwe Nederlandse volkszanger. Een rondtrekkende enigszins getormenteerde troubadour op oorlogspad, met een rugzak vol met persoonlijke liedjes. Recht uit het hart en uit het leven gegrepen. Charl maakt muziek vanwege de emotie die het losmaakt. En dat hoor je. Deze rauwe (Nederlandstalige) muzikant windt er geen doekjes om. De in Rotterdam gesitueerde songwriter zingt over diepe dalen en hoge pieken. Oprecht is het juiste woord.

Support Joia weet met haar warme stem en intense performance te overuigen en ze neemt je mee in haar intieme songs. Na jaren gezongen te hebben in een rockband, besloot ze de muziek terug te brengen naar de puurste vorm, de poespas overboord, om zo – alleen met haar gitaar – zo dicht mogelijk bij haar luisteraar te komen. Denk aan Lianne LaHavas en Jeff Buckley, en de sfeer van Woodstock en Franse chansons… Geef je aandacht en laat je meenemen door Joia.

KargaLive
Elke vrijdag live muziek met ongekende en vernieuwende artiesten. Zowel singer-songwriters, akoestische bands als elektronische acts zullen de revue passeren. Daal neer in de sfeervolle kelder van de Kargadoor en laat je verrassen want op deze avond is alles mogelijk.

Deur open 20.15 uur | Aanvang 20.45 uur | Entree: 5 euro |

Gegevens

Datum:
27 februari , 2015
Tijd:
20:15 - 23:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
http://www.kargadoor.nl/utrecht/podium/2015/week-09/KargaLive-Charl-Delemarre-Joia.html