Muziek numbernine

Geschreven op 10 september, 2012 | door dirk

1

Act van de Week: Number Nine

De act van deze week is de band ‘Number Nine‘. Misschien dat je ze nog kent van hun eerste EP waarmee ze 3FM Serious Talent werden. Dit heeft de band destijds veel optredens gebracht waarmee ze ons kikkerlandje van alle hoeken hebben gezien. Onder andere een geslaagde Popronde en supports voor The Madd, Miss Montreal en Bertolf zijn vrij indrukwekkende prestaties voor een band met enkel een EP op zak.

Na enige tijd stilte vanwege wisselingen in de formatie presenteren ze aanstaande vrijdag dan eindelijk hun langverwachte debuutplaat. Hoe het klinkt? Volgens Number Nine zelf is het ‘Volwassener dan voorheen, maar nog steeds aanstekelijk herkenbaar!’

Denk aan lekkere na-zomerse muziek, gemengd met een lekkere ‘McCartney-achtige’ invloed. Wat ons betreft mag Number Nine de herfst al op de 14e laten beginnen! Oordeel zelf, en check hun eerste single hieronder.

 

Tags: , , , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief