Muziek Schermafbeelding 2012-11-05 om 13.29.17

Geschreven op 5 november, 2012 | door dirk

0

Act van de Week – Deviation

We hadden het bij Staplab al eerder over de nieuwe EP ‘Lights’ van Deviation, die ze afgelopen september presenteerden op het internet. En deze vrijdag is je kans om de nummers live te horen @ dB’s. Reden genoeg om ze tot act van de week te benoemen dus!

Deviation is een poppunk band die je doet denken aan bands als Destine en Only Seven Left. Grote kans dat je al eerder van ze gehoord hebt want ze bestaan al sinds 2006. In 2011 haalden ze de landelijke media met een eigen Glossy. Daarnaast hebben ze onder andere gespeeld in podia als de Melkweg, Paradiso, Tivoli en het Paard van Troje. Ook zijn ze meerdere malen bij 3fm geweest, en waren ze te horen bij het demo duel op radio 538.

De recente EP ‘Lights’ is hun derde release, en ook al komt deze twee jaar na de vorige: de band is gegroeid qua sound. Reden hiervoor is misschien de verandering in de formatie, en de samenwerking met Utrechts producer naar Pim van der Werken. Wij vinden het in ieder geval een geslaagde EP waar we een band met potentie in zien.

Check hun EP Lights hieronder, en go check ‘em out a.s. vrijdag!

Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief