Muziek 35486_362461077164941_957782717_n

Geschreven op 19 november, 2012 | door dirk

2

Act van de Week – Sunshine Reggie’s Trompettendisco

Vooroorlogse swing gemixt met hedendaagse stijlen. Het klinkt gemakkelijk, maar dat is het zeker niet. Klaas-Jan van den Brink was in ieder geval de vierkwartsmaat dusdanig beu, dat hij besloot om zélf een uit de pan swingende Trompettendisco neer te zetten onder de naam Sunshine Reggie. Denk een mix tussen Electro, balkan, dub en house, waarbij trompetgeschal en oude ‘jazz/swing tracks’ de boventoon voeren.

Denk zomers, denk dansbaar, als je hier geen glimlach van krijgt dan weten wij het ook niet meer. Check Sunshine Reggie’s muziek HIER of klik op de set hieronder, en laat je overtuigen. Wij hadden in ieder geval een beetje behoefte aan wat zonnige muziek bij deze kouder wordende dagen!

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief