Muziek sofie-letitre

Geschreven op 26 november, 2012 | door dirk

4

Act van de Week – Sofie Letitre

Vorige maand bracht Sofie Letitre haar debuutplaat ‘Back Where We Come From’ uit, dat inmiddels lovende recensies heeft mogen ontvangen. Haar stem, die veel vergelijkingen oproept met artiesten als Annie Lennox en Fiona Apple, wordt bejubeld. Zo ook de ‘frisheid’ en diversiteit van het album. Een echte aanrader dus.

Eerder plaatsen we haar eerste single/clip ‘I Remember’ al op de site. (Een prachtige cover van ‘I Remember’ van Deadmau5, die hijzelf niets minder dan ‘Bloody amazing’ noemde.) Afgelopen donderdag kwam de tweede clip uit. Deze keer is het een eigen nummer, genaamd ‘Feel Low’.

En mocht je interesse nou ook zo gewekt zijn als dat van ons; komende donderdag is ze live te zien bij ‘Another Warm Autumn Evening’ voor een bedrag naar eigen keuze. (tijd en locatie: vanaf 19:00 uur, In De Ruimte. Ah, het blijft een grappige naam.)
In de tussentijd kan je jezelf hieronder vermaken met de nieuwe clip van Sofie Letitre.

Tags: , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief