Muziek tunnelbirds

Geschreven op 3 december, 2012 | door dirk

4

Act van de Week – Tunnelbirds

Je hebt niet veel nodig om te kunnen rocken als een malle. Thans, dat bewijst het Utrechtse Tunnelbirds. De ingrediënten zijn slechts een gitaar met effecten en een cajón. Stuur die door een oude Marshall buizenversterker en je krijgt een te gekke rauwe vintage sound. Gebracht met de gebruikelijke ‘garage -esque nonchalance’.

Aanstaande vrijdag wordt het album volgens hun bandcamp pagina gereleased. Toch kan je ‘m nu al beluisteren. Mooi toch? Hebben we een mooie kijk in de toekomst, mét een vintage sound.

Een mooie bijkomstigheid is ook dat ze op diezelfde vrijdag is dB’s de support show doen van niemand minder dan Big John Bates. Het is dus zeker een aanrader om te gaan kijken! Luister in de tussentijd hieronder hun gelijknamige debuutplaat, en vooral het nummer Diamond. Wij zijn in ieder geval fan.

Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief