Muziek Mores-de-band-280x210

Geschreven op 17 december, 2012 | door dirk

0

Act van de Week – Mores

De act van deze week is het Utrechtse, riff rockende Mores. Een band die je misschien hebt gezien in de voorrondes van The Clash of The Titans 2011/2012, óf in de halve finale van de Utrecht Popprijs. Het is een leuke 5-mans formatie die een sound produceert die met vlagen vergelijkingen met bands als Queens of the Stone Age en Eagles of Death Metal oproept. Zeker lekker dus!

Van wat wij kunnen lezen op hun site kunnen we zeer binnenkort een nieuwe EP van ze verwachten. Tot die tijd zullen we ons moeten vermaken met hun tweenummerige demo, die we hieronder hebben neergezet. ..En mocht je nou niet kunnen wachten op hun nieuwe materiaal.. a.s. woensdag staan ze in dB’s op het podium bij de -10 bandavond. Zeker even checken dus!

Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief