Geschreven op 11 juli, 2013 | door redactie

Trailer Stekker in het Park & Studio Stekker

Nog iets meer dan twee weken en dat is het tijd voor een nieuwe Stekker. Dit jaar lichtelijk van naam veranderd (voorheen Stekkerfest), maar nog steeds met hetzelfde uitgangspunt: Een tof feestje met leuke/goede muziek. Bedenk daarnaast randprogrammering door bijvoorbeeld LiveBuild en dan is een festivalterrein al compleet. Dat we bij Staplab fan zijn van Kees van Hondt weet iedereen en waarschijnlijk zijn we daar dan ook te vinden als hij dit jaar zijn eerste carnaval-voor-gevorderden-plaat opzet. Daarnaast kun je 27 april genieten van de volgende namen:

Alle Farben(D),Jon Hopkins (UK), Mathew Jonson (CA), Gabriel Ananda (D), Nathan Fake (official page) (UK), Pupkulies & Rebecca (D), T.Raumschmiere (D), Tim Exile (UK), Tessa Rose Jackson (NL), Junior Boys (CA), Lydmor (DK), Pentatones (D), Jackmate (D), Mike Mago (NL), Nuno Dos Santos (NL), Pitto (NL), Studio Stekker Live Show, Kees van Hondt (NL), 030303 DJ’s (NL) en Juan Barros & Dennis van der Feest (NL)

Speciaal voor deze editie van Stekker in het Park is er ook een project aangegaan met Kytopia om voorafgaand van het festival met een aantal artiesten iets nieuws te maken. Deze artiesten sluiten zich een aantal dagen op in de studio van Kyteman waarna ze de nieuwe liedjes tijdens het festival voor het eerst laten horen. Het kan alle kanten op, maar dat het iets unieks voor een festival is staat vast. Gaat het werken? Wij zijn benieuwd.

Waar: Voorveldse Polder
Wanneer: 27 juli van 12.00-23.00
Prijs: Presale 29,50 of een arrangement
TICKETLINK
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief