Stappen tivoli

Geschreven op 11 juli, 2013 | door redactie

0

Vanavond Pop-O-Matic 15 jaar!

Al 15 jaar draait Pop-O-Matic door met goude ouden en nieuwe hitjes. Natuurlijk moet zo’n indrukwekkend jubileum gevierd worden en dat gebeurd met St. Paul’s Cathedral. In alle hoeken van de Tivoli zullen muziekjes gedraaid worden, maar wat het precies gaat inhouden is nog niet helemaal bekend. Wel is er dit keer een extra reden om voor twaalf uur binnen te stappen. Met je garderobenummertje (mits voor 12 uur gehaald) ding je namelijk alleen vanavond mee naar verschillende prijzen waaronder tickets van Into The Great Wide Open, Stekker in Het Park, Crystal Fighters, Foals & Duke Dumont.

Waar: Tivoli Oudegracht
Wanneer: 11 juli 2013
Tijd: 23:00
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief