Stappen bier

Geschreven op 24 juli, 2013 | door redactie

3

Wat er in Utrecht te doen is tijdens Lowlands, Pukkelpop & Dockville

marcel

 

Marcel stuurde bovenstaande vraag via Twitter dus we doken er eens in. Wat is er te doen in Utrecht terwijl Lowlands/Pukkelpop/Dockville bezig zijn in het weekend van 17 augustus.

Vrijdag 16 augustus
De eerste dag van Lowlands, maar ook in Utrecht zijn er dingen te doen.

I Am Kloot – Tivoli Oudegracht – 20.00 – 18 euro
Dit jaar verscheen het zesde album (Let It All In) van de mannen uit Manchester en op de vrijdag staan ze in Tivoli Oudegracht met als support Wolf in Loveland.

 

Vitamine Disco – ACU – 23.00 – gratis
Vanaf 23.00 word je verwend door twee van de Vitamine ACU dj’s met een uitgekiende mix van rock, new wave, disco, gothic, hiphop, ska, 80’s, electro, punk, retro, alt. dance, indie, metal, pop en industrial.

Jurre’s Friday – Winkel van Sinkel – 20.00 – gratis
Elke 3e vrijdag van de maand is er Jurre’s Friday met Jazz, Funk, Motown, Disco en de hitjes die we nu op de radio horen.


Zaterdag 17 augustus

SummerClub – Club Lux – 23.30 – 5 euro
Gewoon zin om te dansen? De zomerclub van Club Lux begint om 23.30 en als je voor 00.00 binnen bent is de entree gratis. Pop, House en Club tot 04.00 s’nachts.

Diep in de Groef – EKKO – 23.00 – 4 euro
Diep in de Groef gaat natuurlijk in de zomer door en ook hier mag je gratis naar binnen als je voor 00.00 over de drempel bent. Vergeten klassiekers afgewisseld met nieuwe hits.

Pann – Tivoli Oudegracht – 22.00 – vvk 7 euro en aan de deur 11,50
Het grootste heterovriendelijke homo-feest van Utrecht. Dansbare muziekstijlen brengen je de nacht door en ook de Spiegelbar is tijdens deze nacht geopend. Meer info over kaartjes vindt je HIER.

Manifest – ACU – 23.00 – 3 euro
De tweemaandelijkse dansavond van ACU met New Wave, Electro en Verantwoorde 80’s muziek.

Ruilen met Robinson – Jaarbeurs Utrecht – 10.00 t/m  17.00 – vvk 5 euro en aan de deur 7 euro
Geen muziekoptreden, maar wel een kans om op zaterdag of zondag nieuwe platen te scoren door ze te ruilen voor totaal iets anders. Wel is er dat weekend een theatervoorstelling en kun je verschillende kunstwerken bekijken. Meer informatie vind je HIER.

Jurgen Rijkers & Band – ’t Oude Pothuys – 23.00 – gratis


Zondag 18 augustus

Zebrahead – Tivoli de Helling – 20.00 – 13 euro
Zebrahead is een Californische punkband met vrolijke pop-punk-liedjes. Doet denken aan Sum41, Weezer en nog heel wat andere bandjes. Misschien ken je de nummers wel uit games als Sonic en Tony Hawk.


Salsa Party – Winkel van Sinkel – 19.00 – gratis
Verschillende dansstijlen uit Latijnsamerika met onder andere Salsa, Merengue, Bachata, Zouk en Kizomba. Om 19.00 een cursus Salsa voor beginners.

Erik Brouwer & Thijs de Klijn Duoconcert – ’t Oude Pothuys – 21.00 – gratis

Lazy Sunday Afternoon – Park Lepelenburg – 13.00 – gratis
Genieten van het park met muziek. Glaasje wijn, picknickmand en misschien een kleine BBQ. Mooi weer is wel een vereiste.

 

 
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief