Geschreven op 25 juli, 2013 | door martijn

Dit weekend de 11e editie van Summer Darkness in Utrecht

Morgen begint alweer de 11e editie van Summer Darkness, hét festival voor de donkere underground levenstijl. Vorig jaar was Staplab er bij en maakte de bovenstaande sfeerimpressie van het festival.
Waar vorig jaar namen als Combichrist, Suicide Commando en Peter Hook stonden bestaat line-up dit jaar uit o.a. God is a Astronaut,The Soft Moon, Amenra, Covenant & Rotersand. Deze acts zullen te zien zijn in heel Utrecht van EKKO tot Tivoli de Helling en van Tivoli Spiegel tot de Leeuwenbergh Kerk.

Maar naast muziek is er ook volop aandacht voor fashion, art en is er een uitgebreide markt te vinden op het Domplein. Er zijn modeshows te zien van Steampunk tot gothic, maar op de markt kun je ook allerlei merchandise kopen, van bandshirts tot skulls en wandelstokken.

Wij van de redactie hier hebben nog twee aanraders voor als je nog niet echt weet waar je naar toe moet buiten de headliners:

The Black Heart Rebellion, die op zaterdag om 16:30 in Tivoli Oudegracht spelen.

En een klein grapje van de band FabrikC die in het nummer Chinese Food de bekende afhaal scene uit Dude Where Is My Car hebben verwerkt:

Zij spelen zondag om 18:45 in Tivoli de Helling

Tags: , , , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief