Stappen 946535_491168284293083_924982734_n

Geschreven op 5 augustus, 2013 | door redactie

1

2 voor de prijs van 1 bij Symphonica Elektronica Sweat Festival 2013

Het gaat niet goed met de aankomende editie van Symphonica Elektronica Sweat Festival 2013 verteld Maarten Pordon aan DJ Broadcast. Daarom is het voor alle mensen die een kaartje hebben mogelijk om een extra persoon mee te nemen. Ook als je nu nog een kaartje koopt geld de actie. 10 augustus gaat de Fabrique los met o.a. een 2,5 uur durende set van Dave Clarke, Jackmaster, Mike Mago, Barnt, Genius of Time en nog veel meer. Extra culturele programmering blijft ook gewoon staan.

“We weigeren om de trouwe bezoekers de dupe te laten worden. Met deze maatregel handhaven we de kwaliteit van het festival en hebben de bezoekers de kans om deze keer voor de helft van het geld erbij te zijn. Wij zijn afhankelijk van de kaartverkoop en niet van de bar omzet.” – Maarten Pordon in DJ Broadcast

Lees het hele openhartige interview met Maarten HIER terug en als je nu nog kaartjes wil halen kan dat HIER.

Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief