Stappen guess

Geschreven op 28 augustus, 2013 | door redactie

0

Nieuwe namen Le Guess Who?

Nieuwe namen voor Le Guess Who? 28 november t/m 1 december op verschillende locaties in de binnenstad van Utrecht. Naast de namen die eerder al bevestigd waren zullen onderstaande namen opwachting maken tijdens het festival. Passe-partout kaarten zijn nog tot 1 september voor 70 euro te koop. Daarna zullen kaarten 80 euro worden. Luister alle bevestigde namen op de Spotify playlist van Le Guess Who?

Mark Lanegan, Ólafur Arnalds, The Black Angels, Damien Jurado, Braids, Forest Swords, Terakaft, Mammane Sani: La Musique Electronique du Niger, Hanni El Khatib, Pharmakon, Edan (DJ set), Lonnie Holley, Al Lover, Jibóia, Douglas Dare and Total Heels.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief