Stappen 1082108_638107126219503_1775058267_o

Geschreven op 29 augustus, 2013 | door redactie

0

15e editie KNG56 met Zea, We love people in Bearsuits, Pino Plaza en Jelle Buma

Waar: KNG56
Wanneer: 31 augustus 18.30
Prijs: 10 euro (inclusief eten en cd)
Reseveren via podium.kng56@gmail.com

Zaterdag is het tijd voor de 15e editie van KNG56 met artiesten als ZEA, We love People in Bearsuits en Jelle Buma. Een intiem feestje met een zomers tintje. Genieten van bands in de tuin en de kelder. Daarbij zit gelijk een diner door de huiskoks en krijg je bij een toegangskaartje een cd voor thuis. Biertjes present, maar de organisatie beweert ook het geheime recept van een eigen Club Mate ontdekt te hebben. Kromme Nieuwe Mate is het drankje naar keuze.

 

Zea
De Amsterdamse Fries Arnold de Boer ken je misschien van The Ex. Maar hij is ook al jaren een onemanband die indiepop liedjes op lijpe beats zet. Inspiratie komt van Makkum tot Ethiopië.

We love people in Bearsuits
Bijna exact een jaar geleden speelden zij hun laatste show, de bron van gekte leek opgedroogd. Maar nee: in het diepste geheim werd er op een verborgen zolder in De Bilt gewerkt aan nieuw materiaal. Beter dan ooit zeggen ze zelf. En wij mogen het voor het eerst horen!

Jelle Buma
De Utrechtse Fries Jelle Buma ken je misschien van Solbakken en Mercy Giants. Maar als hij alleen komt, gewapend met drums en sampler maakt hij vet gave soundscapes. Latino-industrial post-triphop noemt ‘ie het zelf.

Pino Plaza
Een grote man met een grote mond, een kleine gitaar en hele kleine liedjes. Een hele stapel cdtjes heeft hij al gemaakt en vandaag presenteert hij de laatste: “ik ken een mens”. En om dat heuglijke feit te vieren krijg je die mee naar huis!

Tags: , , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief