Geschreven op 29 augustus, 2013 | door redactie

Zaterdag de laatste editie van VJ op de Dom

Het begon net een jaarlijkse gewoonte te worden. VJ op de Dom met Utrechtse namen en een buitenlandse act. Eerder traden er al namen op als Eindbaas, DJ DNA en Basmati en dit jaar is het de beurt aan Francesco Tristano en Kypski. Het eerste uur wordt gevuld met een compositie van René Uijlenhoet. Daarmee wordt de slag geslagen van Barok naar Beats. Een combinatie die we niet vaak tegenkomen. Concertzender maakte daarom ook een vierdelige making of waarvan de laatste morgen wordt uitgezonden.

Dit jaar sloegen verschillende organisaties de handen samen om iets unieks voor Utrecht neer te zetten. Verschillende partners zijn Festival Oude Muziek Utrecht, Gaudeamus Muziekweek, Born Digital, etc. Visuals die samen met de Dom een geheel vormen. We vragen ons af of er dit jaar weer een Mario de Dom zal beklimmen. We zijn benieuwd!

Programma 31 augustus
22:00 – 23:00 uur: compositie René Uijlenhoet
23:00 – 1:00 uur: Francesco Tristano en Kypski

Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief