Geschreven op 18 september, 2013 | door Geert

TwoWay Society vierde finalist Utrecht Popprijs

“Samen met onze webbeheerder hebben we de stemmen bekeken. Een groot deel van de stemmen bleek niet geldig te zijn. We hebben na uitgebreid overleg besloten de poll ongeldig te verklaren. Aangezien aanstaande zaterdag de coachingsdag voor de finalisten plaatsvindt is er geen tijd meer voor een nieuwe stemronde. Door wie er precies gesjoemeld is weten we niet, alles wijst erop dat dit de bandleden zelf niet waren.” – Utrecht Popprijs

Helaas werd er tijdens het stemmen gesjoemeld en daarom heeft de organisatie van De Utrecht Popprijs besloten om het geheel ongeldig te verklaren. Door tijdgebrek is het niet mogelijk om een nieuwe stemronde te houden en gaat nu TwoWay Society door naar de finale van de Utrecht Popprijs. Ze nemen het daar op tegen de bands Project Bongo, Go Go Kil en Stillwave.

Ben Geijtenbeek, jurylid tijdens de halve finale, zegt over de band: “ Een rockband in de stijl van de jaren negentig met een strakke sound, zag er goed uit en de mimiek klopte met wat ze speelden.”

3 oktober is de finale van De Utrecht Popprijs in Tivoli de Helling.


Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief