Geschreven op 7 oktober, 2013 | door redactie

Kleddernat op Oorlogspad

Losse Schroeven doet het weer! Elkaar natspuiten tijdens Kleddernat op Oorlogspad is weer terug. We kunnen ons de vorige keer nog herinneren waarbij mensen zelfs de grachten overzwommen om niet geraakt te worden en ook deze keer is het jachtseizoen op 20 oktober 14.00 weer geopend. Voor 7,50 doe je mee en krijg je een warmhouder shotje en een waterpistool om je vrienden eens goed te grazen te nemen. Drie uur lang door de binnenstad met als centraal punt Walden.

Om 17.00 is het dan tijd om een warm drankje te pakken en te chillen in het zaaltje van Walden. Misschien handig om wat droogs mee te nemen.

Inschrijving kan alleen met cash bij Revenge Utrecht waarbij je ook gelijk een cadeaubon van 10 euro erbij krijgt (dus eigenlijk maak je 2,50 winst). De warming-up wordt geregeld door feelgoodbv. Vergeet niet bij inschrijving een recente foto van jezelf mee te nemen!

 




Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief