Geschreven op 8 oktober, 2013 | door martijn

A Life Anew – Nieuwe video Knalland

Uit Knalland is al veel moois verschenen, maar het is eventjes stil geweest rondom het collectief. Gelukkig niet achter de schermen want de heren en dames in Kanaleneiland hebben weer wat moois afgeleverd, namelijk de video van A Life Anew

Het album mocht de afgelopen tijd rekenen op positieve kritieken voor zowel het project en het eindresultaat. Verder werd o.a. op 3FM (bij Giel!) en bij De Wereld Draait Door overtuigend getoond wat de mogelijkheden zijn van een groep gelijkgestemde met passie voor muziek en beeldende kunst.

‘Voor concept en uitvoering van de nieuwe video werden lokale filmmakers Jefta Varwijk en Tobias Mathijsen ingeschakeld. Een nieuwe samenwerking tussen gepassioneerde jonge creatievelingen, niet geheel toevallig een van de voornaamste doelen van Knalland als platform. “A Life Anew” werd overigens geschreven en gezongen door singer-songwriter Tommy Ebben, een van de initiatiefnemers van het project.’

In november en december staat Knalland op de planken met de Sin and Soul Tour. Een serie van acht avondvullende concerten in kerken door heel Nederland, met la Boutique Fantastique, Knalland, Jam de la Crème en vele andere artiesten. Waar ze 8 november onze eigenste Janskerk mee aan doen! Zie ook: www.sinandsoul.nl
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief