Prijsvraag persfoto Lukas Batteau WEB

Geschreven op 10 oktober, 2013 | door martijn

2

Win 2×2 kaarten voor Lukas Batteau!

Op 25 oktober presenteert Lukas Batteau zijn solo album ‘Wasteland’ in EKKO!

Op het langverwachte Wasteland staan 11 prikkelende songs met een aantrekkelijk rauw indierandje. Van de aanstekelijk zomerse single Dance (for the dead), dat ook nog in ‘the more banjo-versie’ als extra track is toegevoegd, tot aan de kippenvelballad Island of sorrow houdt Lukas Batteau je stevig in zijn macht. Een album waar niet aan te ontkomen valt. Een mijlpaal met een gouden randje.

Nu wil het zo zijn dat we voor 25 oktober 2×2 kaarten weg mogen geven. Beantwoord de volgende vraag en wie weet sta jij de 25e samen met een vriend of vriendin te genieten van Lukas!
‘Hoe heette de band met wie Lukas Batteau in 2010 een album uitbracht?’
Stuur je antwoord naar martijn@staplab.nl, op 23 oktober maken we de winnaars bekend!

Klein en breekbaar, dan weer groots en meeslepend. Steeds hoopvol en met de sferische melancholie van een ondergaande zon. Het soloalbum Wasteland van singer-songwriter Lukas Batteau trekt je naar de speakers, sluit je mond en opent je oren wijd.

Tags: , , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief