Stappen nmlposter_a2c_kypski-web

Geschreven op 17 oktober, 2013 | door martijn

1

Showcase: No Man’s Land in Tivoli Spiegelbar

De Coöperatie, bestaande uit een samenwerking tussen Habek (o.a. Roffest, Utreg Centraal) & het Kaasschaaf Collectief (o.a. Bijschaven en Soestvrijstaal), presenteert 7 november No Man’s Land, een showcase die in het teken staat van uitzonderlijke, jonge makers.

‘Het event op 7 november heeft als focus het zichtbaar maken en verbinden van Utrechts opkomend talent met het professionele en culturele circuit.’

Op het programma staan
Hamertje Tik
Sneaze
Kypski
Sands & Skidz

Voorverkoop is 5 euro en de aanvang is 20:00

‘Hamertje Tik produceert sinds 2010 soulvolle electro, waarbij hij zelf achter drums zit tijdens zijn live shows. Inspiratie haalt hij uit old-skool broken beats producers als Dego (4Hero) en Seiji (Bugz in the Attic), maar ook de nieuwe lichting electronica van Bonobo, SBTRKT en James Blake. Hoewel Sneaze op jonge leeftijd werd geïnspireerd door gitaristen als Andy McKee en Kaki King, zijn Flying Lotus en Mount Kimbie tegenwoordig grote voorbeelden voor zijn melodische en opliftende beats. Kypski speelt als hoofdprogramma een thuiswedstrijd in hartje Utrecht met zijn authentieke fusie van scratching en electronica. Special guests Sands & Skitz sluiten de avond af.’

Hamertje Tik

Sneaze

Kypski

Specials Guests: Sands & Skidz
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief