Stappen 322680_270426696328883_479873870_o (1)

Geschreven op 17 oktober, 2013 | door redactie

0

Vanavond is het weer tijd voor de Popronde

Ook dit jaar doet Popronde weer Utrecht aan en vanavond staan er op 26 verschillende locaties artiesten die je misschien wel of niet kent. Zoals altijd moet je je gewoon laten verrassen door het muzikale geweld in de cafe’s en winkels. Dit jaar treden de volgende artiesten op:

Long Conversations, Tim van Doorn, Lookapony, ANNY!, The Future’s Dust, Yorick van Norden, Audio Adam, Theo Sieben, Long Conversations, Rogier Pelgrim, Suit and Tie Johns, The City Hollers, Lieve Bertha, Mark Lotterman, Wolf in Loveland, Hyperactief, Jon Tarifa, Demira, Elle, Neighbour Neighbour, The Information, The Heat, Twin Shades, Bell of Youth, Bombilate, Dudettes, Fabianna Dammers, Marty Graveyard & The Working Men, The Elementary Penguins, Woot, Raaf, When We Are Wild, Kleinindustrie en Animal.

De aftrap van de Popronde zal dit jaar met Lookapony (19.00) in Klein Berlijn zijn, maar om 16.30 is er al een popronde preview in Plato met Long Conversations en om 17.00 in Klijs & Boon met Tim van Doorn. Voor het volledige programma en alle locaties kun je HIER terecht. Ook gaf 3voor12/Utrecht enkele tips waar je vanavond allemaal heen kan gaan (HIER). Wij willen eigenlijk iedereen tippen, maar wat je zeker niet mag missen is Kleinindustrie in EKKO om 23.30.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief