Stappen poster_4web_edit

Geschreven op 25 oktober, 2013 | door martijn

2

Opvolger Roffest: Utregse Unie

Na drie jaar zeer succesvolle edities van Roffest te hebben gehad, maakt Habek, in samenwerking met Het Kaasschaaf Collectief en Hal16 een nieuwe start met de ‘Utregse Unie’! Op dit festival staan, net als op Roffest, progressieve DJ’s en artiesten die vooruitstrevend zijn in de Urban Beats en Hiphop.

Op 16 november zal de eerste editie van De Utregse Unie van start gaan. De hele avond en nacht kun je genieten van het beste wat Urban en hiphop te bieden heeft, en de entree is gewoon gratis.
Met o.a. Sticks and Moon, Jameszoo, Boeboe, Stropstrikkers en Nangdo op de line-up beloofd ook dit festival er weer een worden voor in de boeken!
Voor meer info over de line-up ga naar Habek.nu

‘Utregse Unie is een indoor avondfestival waar artiesten uit verschillende disciplines samen komen. Zij delen dezelfde oorsprong: ‘de beat’ als creatieve hartslag van de stad. Tijdens Utregse Unie komen de makers samen; muziek en kunst worden niet los ván elkaar, maar geïntegreerd mét elkaar gepresenteerd. HAL16 is het decor voor deze eerste editie, de huiskamer van urban beats.’

Stralende zon, stromende regen; het maakte niet uit. Roffest is Utrecht. Het mooie van dit festival was dat je alle hiphop disciplines kon bekijken in één dag en dan ook meteen de crème de la crème. Perfecte vibes + killer line-ups en dat allemaal in je eigen stad. Dezelfde awesomeness wordt dit keer onder een dak geplaatst, in HAL16. Bass muziek in al haar vormen. Get ready to mash it up!” MC Atactic (Boemklatsch)
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief