Stappen Kids-Halloween-Events-in-Oakland

Geschreven op 27 oktober, 2013 | door redactie

1

Halloween strijkt neer in Utrecht: Een overzicht

31 oktober is het eigenlijk al Halloween, maar heel feestend Nederland viert het vooral op 2 november. 1 november moet er namelijk gewoon gewerkt worden… Een overzicht met allerlei feestjes en bijzondere avonden in Utrecht waarop jij los kan gaan of je kan vermaken met een griezelthema. Naast de Halloween feestjes is er deze dagen nog veel meer te doen. Dat vind je uiteraard terug in onze agenda. Van 31 oktober tot 2 november zijn de Halloween feestjes:

———31 oktober———–

Halloween: Nightmare on Voorstreet
Waar: 
ACU
Tijd: 23:00
Prijs: 6,- (niet verkleed) & 4 euro (verkleed)

Nieuw collectief Dakloos vult een echte Halloween avond in ACU met Complekx & Revvel, Wesdex, D?lectronique, Geschamksverstarker en Pleasure Pressure. Visuals worden gedaan door Nikki Smits. Volgens de mannen is dit sowieso het beste feestje op Halloween zelf.

———1 november———–
Geen Halloween feestjes op 1 november jammer genoeg, maar wel bijvoorbeeld AVANT_GARDE (Winkel van Sinkel), DirtySplash (Stairway to Heaven), Cultfarm (EKKO) en nog veel meer.

———2 november———–

Grom Nom Nom: Horror Diner
Waar: 
Kargadoor
Tijd: 19:30 tot de tafel leeg is
Prijs: 17,50

Natuurlijk kan je Halloween ook gewoon aangrijpen om een hapje te gaan eten in je favoriete griezelkostuum. Bij Grom Nom Nom: Horror Diner (laten we het een pop-up restaurant noemen) krijg je een drie gangen diner binnen het thema. Op het menu staan: Revenge of the terrible terrine, levend gebraden pompoencurry en “het oog wil ook wat”.  Kaarten zijn te krijgen door een mailtje te sturen naar ikeetbijomnomnom@gmail.com of door langs te gaan bij de Kargadoor. Livemuziek aanwezig!

Halloween Fright Night
Waar: 
Cafe Van Velsen
Tijd: 21:00
Prijs: gratis

Van Velsen kom je niet vaak tegen in onze agenda, maar in dit rijtje hoort hij helemaal thuis. De muziek wordt geleverd door o.a. April die zullen draaien (een dj-set dus). Wat de nacht precies gaat inhouden? Gewoon even langshoppen.

Halloween Night of the Freaks: DJ Fitz
Waar: 
EKKO
Tijd: 23:00
Prijs: 6,-

Geen Diep in de Groef deze zaterdag, maar een hele nacht DJ Fitz die uit Berlijn komt om zijn plaatjes te draaien. Samen met The Village moet het wel goed komen! Pompoenen en fake blood zijn present.

“DJ Fitz weet meer over muziek dan jij. Het is cool dude. No big deal. Als een Turkse discodiva, een Nigeriaanse platenproducer en een Braziliaanse cabaretdanser bij elkaar zouden komen rond 1976, zou Fitz op hun feestje spelen.”

Cenotaph killt Slayer
Waar: 
DB’s
Tijd: 21:00
Prijs: 8,-

Niet een Halloween feestje, maar wel covers van Slayer en meer. Enough said.

Halloween
Waar: 
Stairway to Heaven
Tijd: 23:00
Prijs: gratis

Trek je beste kostuum aan en ga los. De twee beste kostuums krijgen een prijs. So dress to impress. Meer informatie volgt snel op de kanalen van Stairway to Heaven.

Tags: , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief