Geschreven op 28 oktober, 2013 | door redactie

Act van de Week: Ink Warrior

Als je het nog niet op Nederklinkers, gisteren, gehoord had: Ink Warriors is deze week Act van de Week. Een formatie van MC’s King Jule & Master Surreal (Keynote Speakerz, Kytemans Hip Hop Orchestra, Neobash!), drie funky bandleden en percussionist Kaspercussie. 9 november wordt het debuutalbum gepresenteerd in Moira en voor meer informatie qua tickets kun je HIER terecht.

Het debuutalbum “Warrior Funk” bestaat uit 11 tracks waarbij kenmerkende old school sound wordt ondersteund door invloeden uit de soul en funk. Samen maken ze een afwisselende vet klinkende hiphop plaat. Boven kun je alvast de eerste videoclip “Warrior Funk” bekijken en op het YouTube kanaal is nog veel meer moois te vinden. Wij zijn benieuwd!
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief