Prijsvraag 1381987_719939004699267_1996643025_n

Geschreven op 28 oktober, 2013 | door martijn

1

Win actie: 2×2 kaarten voor Bright #10

Op 8 november is Bright al weer aan zijn 10e editie toe! Na flink wat avonden te hebben gevuld met house, bass en garage hebben ze ook voor deze editie weer twee mooie DJ’s uitgenodigd om deze editie uitgebreid te vieren: Gerd & Anil Aras

‘Gerd is een naam die al sinds de jaren ’90 platen uitbrengt. Gerd knalt er in 2013 echter hit na hit uit, op labels als Clone en zijn eigen 4Lux en onder aliassen als Geeeman (‘Bang’t’) en NY Stomp (‘NY House Track’). Naast een gerenommeerd producer staat Gerd ook zijn mannetje als DJ, met shows in de Boiler Room en tours in onder andere Japan. Hoogste tijd om hem naar EKKO te halen!

Naast Gerd maakt de Utrechtse producer Anil Aras zijn opwachting. Als je tunes door Bicep worden gedraaid dan weet je dat je iets goed doet, en dat is precies wat het geval is bij Anil. Afkomstig uit de Slapfunk-stal maakt Anil furore met zijn rauwe housesound. Anil deed deze zomer menig festival en buitenland aan, en komt dit najaar EKKO van zijn grooves voorzien.’

Omdat het allemaal een groot feest is, mag Staplab kaarten weggeven voor Bright 2×2 twee kaarten weggeven! Als weet uit welke stad Gerd komt en dit antwoord + naam en achter met Bright#10 als onderwerp naar martijn@staplab.nl mailt, maak je kans op deze kaarten!
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief