Stappen cafetheaterfestival670by330

Geschreven op 29 oktober, 2013 | door redactie

1

Café Theater Festival verplaatst vanwege Carnaval

Om de liefhebbers van Carnaval niet voor de voeten te lopen, hebben we in overleg met de cafés besloten het festival een weekje te verschuiven. De 11e editie van het Café Theater Festival vindt hierdoor plaats in het weekend van 7, 8 en 9 maart. Dus pak je agenda en blok deze data voor een weekend vol theatrale hoogstandjes! Een gegarandeerde topper kunnen we alvast verklappen: CLUB GEWALT zal met de voorstelling CARNAVALSKINDEREN het festival openen. Zo blijven we toch nog een beetje in de carnavalsstemming!

Vanwege carnaval is het Café Theater Festival in Utrecht verplaatst naar het weekend van 7,8 en 9 maart. Op deze manier kunnen carnavalgangers van beide festiviteiten genieten. De 2014 editie zou eigenlijk op 28 februari, 1 en 2 maart plaatsvinden. De datum voor het inschrijven van theatermakers is echter al wel op 20 oktober gesloten. De selectiegesprekken voor de verschillende voorstellingen zullen binnenkort gehouden worden.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief