Stappen 131213-snowstar-tivoli_web

Geschreven op 29 oktober, 2013 | door redactie

6

Snowstar Records viert tienjarig bestaan in Tivoli

“Ik ben heel trots op wat Snowstar Records in tien jaar tijd is gaan betekenen. Door altijd de kwaliteit van de releases te laten spreken hebben we steeds weer nieuwe hoogtepunten bereikt; van awards tot uitverkochte shows in binnen en buitenland. Nu is het tijd om daar bij stil te staan en om dat te vieren”, vertelt labelmanager Muyres. “Het zal meer worden dan slechts een avond met bands, we gaan een flink feest bouwen!”

Snowstar Records bestaat dit jaar 10 jaar en om dit te vieren wordt Tivoli Oudegracht 13 december een groot Snowstaravontuur met optredens, luistersessies, dj-sets en een labelmarkt.

Heel Tivoli wordt overgenomen door in verschillende ruimtes bijzondere onderdelen te programmeren. In de zaal zullen optredens van I am Oak, Town of Saints en Herrek plaatsvinden. In een tweede ruimte die normaal als rookruimte dient spelen Kim Janssen, Bart van der Lee en Lost Bear intieme sessies. In een verborgen ruimte in Tivoli kun je je inschrijven voor exclusieve luistersessies van een nieuwe release die nog uit moet komen; The World of Dust – Bhava.

In de Spiegelbar zal voor het eerst in Utrecht en in samenwerking met initiatiefnemer Excelsior Recordings de vierde Onafhankelijke Labelmarkt plaatsvinden. Tevens zal in de Spiegelbar tot 04.00 uur een afterparty plaatsvinden met dj-sets van o.a. de Snowstarartiesten.

Kaarten voor het jubileumfeest kosten 9 euro en kunnen worden gekocht op de website van Tivoli.

Volledige line-up:
– I am Oak
– Town of Saints
– Herrek
– Kim Janssen
– Bart van der Lee
– Lost Bear
– The World Of Dust
– De Onafhankelijke Labelmarkt
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief