Muziek 1073849_568770759838916_1703940387_o

Geschreven op 4 november, 2013 | door martijn

0

Act van de Week: The Royal Engineers

De jongens en meisjes van The Royal Engineers zijn nog niet zo heel lang bij elkaar maar hebben toch al een EP uit en de nodige shows gespeeld. Echter nog niet eerder bij Staplab opgevallen, dus hoog tijd om eens wat aandacht te besteden aan deze band!

The Royal Engineers maken een wilde mix van rock ’n roll a la Herman Brood, maar ook Fleetwood Mac ontbreekt niet. Met volwassen melodieën en dito achtergrond zanglijnen zet de band een fijne sound neer, rock ’n roll en swingend waar nodig!

Check het zelf!

14 november staan ze live in Hofman Café, dus ga zeker even langs als je dat koude weer zat bent!
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief