Geschreven op 29 november, 2013 | door redactie

Data en locatie Grasnapolsky bekend

De locatie van het intieme festival Grasnapolsky is bekend. 15 en 16 februari is het festival in Radio Kootwijk. Kaarten voor een dag kosten 30 euro en voor 50 euro ben je het hele weekend zoet (exclusief overnachting). Kaarten zijn HIER te verkrijgen. De eerste namen zullen in december bekend gemaakt worden.

“Een intieme sfeer, vernieuwing, en zo nu en dan een verrassing. Dat vinden we belangrijk. Soms met z’n allen naar een band kijken, maar vaak ook in een klein gezelschap. Je vindt bij ons elektronische acts, indiebands, singer-songwriters en alles daartussen.
Het randprogramma schijnt intussen een nieuw licht op de locatie en haar geschiedenis. Hierin spelen boswachters en oud-directeuren een rol. Maar ook met film, documentaire, poëzie, radio, kunst en foto zal Radio Kootwijk benut en gevuld worden.

In december maken we de eerste namen bekend!”
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief