Geschreven op 9 december, 2013 | door redactie

Act van de Week: Cosmo V

Deze week is Cosmo V Act van de Week. Onlangs kwam de geweldige video Darklands uit die niet op de tweede EP No Name Street verscheen, maar daarbij verre van onderdoet. Cosmo V is deels Haags en deels Utrechts. De band draait om kunstenares Cosmo Luhulima. Na de tweede EP en de video zijn we benieuwd naar wat er nog meer komt!

 

Darklands staat voor het gevoel dat je omringd bent met mensen maar alsnog getergd wordt door het alleen zijn. Alsof het verleden de weg naar de toekomst verspert en je geen vooruitgang boekt. Het nummer gaat ook over angst: wanneer je van iemand houdt, maar geen intieme relatie aan kan gaan. Rond deze thematiek bedacht ik een video, ook al werd Darklands nooit officieel uitgebracht. Ik heb Jonathan Bleeker, een bevriende filmmaker, benaderd. Hij reageerde enthousiast en betrok filmmaker Anne-Marie van Noortwijk bij het project. Ons plan mondde uit in twee dagen filmen te midden van bos, bloemblaadjes, rook en vuur. De sterren van mijn darklands zijn de wolfshonden, die het overigens erg zwaar hadden vanwege de warme temperaturen.” – Cosmo V op Glamcult
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief