Geschreven op 10 december, 2013 | door redactie

Voorlopig laatste Lost Generation in Stathe

Lost Generation geeft in cafe Stathe op  donderdag 12 december haar derde en vooralsnog laatste editie. Na de twee positief ontvangen eerdere edities met “The Nudes” en “Crystal Waters” speelt er deze editie een band op die bekend is in Hilversum: “Loose Ends. Deze 4 ambitieuze muzikanten hebben afgelopen zomer hun eerste EP, Under Construction,  uitgebracht als gratis download via de website. Dit zorgde ervoor dat het nummer 50 Something al te horen was op de landelijke radio bij de ochtendshow van 3FM en donderdag ongetwijfeld ten gehore gebracht gaat worden in de Stathe. Na het optreden van de Loose Ends zal er een dj de muzikale eindjes aan elkaar vast knopen zodat de dansvloer een prima alternatief wordt voor de decemberkou van buiten. Welke diskjockey deze laatste editie van Lost Generation komt afsluiten is op dit moment nog geheim, een verassing als afscheidscadeau van de organisatie aan haar bezoekers.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief