Geschreven op 11 december, 2013 | door redactie

Cultfest 2014 Winterveiling

Het Utrechtse culturele collectief Cult Dealer Enzo organiseert op woensdag 18 december 2013 een veiling ten behoeve van de derde editie van Cultfest. In Galerie Jaap Sleper worden talloze artikelen geveild, waarvan de opbrengst gebruikt gaat worden voor de financiering van het werfkelderfestival. De artikelen zijn beschikbaar gesteld door enthousiaste partners van Cult Dealer Enzo, ondernemers, vrijwilligers en culturele liefhebbers. Tijdens de veiling zal de organisatie de datum voor 2014 bekendmaken.

De eerste twee edities van Cultfest, georganiseerd in 2012 en 2013, waren 99% crowdsourced en crowdfunded. Hiermee toonde stichting Cult Dealer Enzo aan dat een organisatie zich niet hoeft te laten hinderen door de huidige financiële situatie die heerst in de culturele sector. “Er gebeurt ontzettend veel in de stad Utrecht op cultureel gebied, wij willen dit zoveel mogelijk samenbrengen. Daarom zijn wij ook zo blij met alle lokale partijen die Cultfest mede mogelijk maken. Bij ons draait het om verbinding: bundel je krachten en kom gezamenlijk tot iets moois. Creativiteit zit volgens ons niet in de mensen maar tussen de mensen.” Met de veiling wil de organisatie de bewoners van Utrecht een mogelijkheid bieden om elkaar te leren kennen en tegelijk op een inspirerende manier inkopen te doen voor de feestmaand. Er zullen onder andere producten van De Rode Winkel, Centraal Museum Utrecht, Puha, restaurant Vis en Meer, ijssalons Roberto Gelato en Venezia en kunstenaars Wordbites en John Noy geveild worden.
Cultfest 2014 Winterveiling
Datum: woensdag 18 december
Locatie: Galerie Jaap Sleper
Tijd: 20.00 tot 23.00
Deur open: 19.00
Entree: gratis
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief