Stappen 329765_298686006836285_783066243_o (1)

Geschreven op 11 december, 2013 | door redactie

2

Instore Galore koppelt Utrechtse ondernemers aan creatief talent

De gratis city & shopping guide U ARE HERE Magazine organiseert voor het derde jaar op rij Instore Galore. Op 20 december wordt lokaal creatief talent wederom gekoppeld aan Utrechtse klein ondernemers. Dus geen grote winkelketens, maar puur en alleen “Utereg me stadsie”. Van 17:00 uur tot 21:00 uur kan de bezoeker op verschillende plekken in het centrum van de stad genieten van grafische kunst, live muziek, fotografie en DJ’s.

Programma
Bij The Revenge kun je op de soulvolle beats van DJ Lourens Lefreak een exclusief t-shirt scoren van Nederlands befaamde graffiti artiest KBTR. Verderop exposeert fotografe Kiri Pruntel haar – door Japanse tradities geïnspireerde – werk bij KLIJS & BOON terwijl zangeres Fabelwright een optreden verzorgd. De lijst van mooie samenwerkingen gaat door en het gehele programma is inzichtbaar op www.uarehere.nl.

Wees welkom!
Initiatiefnemer Vincent van der Velde nodigt iedereen met een gezonde dosis interesse in cultuur uit om de Utrechtse straten te bedwingen op 20 december: “Er is zoveel talent in Utrecht, maar de drempel ligt voor hen soms te hoog. Door Utrechtse kleine ondernemers te vragen om hun winkel of café voor één avond open te stellen als podium wil ik deze drempel verlagen. Deze kleine ondernemers bepalen wat Utrecht tot Utrecht maakt.”

Over U ARE HERE Magazine
U ARE HERE Magazine bundelt de krachten van productiehuis Habek en Utrechts geliefde muziekplatform Staplab. Met een muzikale kijk op de stad presenteren beide collectieven het groene boekje waarin Utrechtse ondernemers worden uitgelicht die zich onderscheiden van de massa. Of je nu op zoek ben naar een goede koffietent, de beste shop voor kleding, sneakers of muziek of de tofste bar om te dansen, U ARE HERE magazine onthult alle hotspots van de Utrecht.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief