Stappen vuurwerk

Geschreven op 13 december, 2013 | door redactie

3

Oud & Nieuw 2014: Wat te doen?

>>> LET OP! Dit is een overzicht van een van de voorgaande jaren. Ben je op zoek naar de feestjes voor oud&nieuw 2015-2016? Klik dan hier. <<<

 

Zoals elk jaar maken we een lijstje met zoveel mogelijk feestjes tijdens Oud & Nieuw. Ook deze keer weer genoeg om te overwegen, maar zoals elk jaar geldt: Wees er op tijd bij want de meeste kaartjes gaan hard. Mocht je nou nog een feestje missen die hier wel tussen moet staan? Stuur dan even een berichtje.

Ouwe Sokken Nieuwe Sokken
Waar: 
DB’s
Tijd: 00:30 – laat
Prijs: 25,- (TICKETS)
Elk jaar voor velen een vaste prik en dit jaar in DB’s met namen als Aril Brikha, Johannes Brecht, Pitoo, Nuno Dos Santos, Edwin Oosterwal en 030303 DJ Team. Belooft weer een legendarische nacht te worden met vele extra’s.

NYE: Neon
Waar: Tivoli de Helling
Tijd: 23:55 – Laat
Prijs: 22,50 (TICKETS)
Oud en Nieuw in Tivoli De Helling is samen te vatten in één woord: Neonparty! Trek je ‘Let’s get weird’-shirt uit de kast en doe die fluorescerende nagellak op, want neon is helemaal 2014! In de foyer zal een stand komen waar je allerlei neon artikelen kunt krijgen om je outfit te perfectioneren en in de grote zaal is het natuurlijk blacklight wat de klok slaat (12 uur). Een shinend all-star-team van dj’s Menno de Meester, DJ Jay Baron, Chaiba, The Stress en David Cornelissen draaien neongelooflijk lekkere house, electro, dubstep, bass… If it isn’t neon, it shouldn’t be on!

Stars 2014
Waar: Winkel van Sinkel
Tijd: 22:00 – 06:00
Prijs: 42,50 (deur) (TICKETS)
Poets je manchetknopen en stiletto’s maar op en maak je op voor de meest memorabele avond van het jaar. De combinatie van de mooie outfits, decoratie, glitters, rode loper, drankjes en de DJ’s zullen er voor zorgen dat je 2013 op de mooist mogelijke manier kunt afsluiten. Sluit het jaar passend af en dans het nieuwe jaar in op de beste muziek in een van de drie area’s van de Winkel van Sinkel. Elke area kent een geheel eigen sfeer en uniek muziek thema. Ga swingend uit je dak op de fijnste tunes in de hoofdzaal, doe een dansje in de silent disco of toon je ultieme dansmoves in de WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s area. STARS NYE GALA zal worden gehost door UNOMODO, van het bekende concept WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s dat elke eerste zaterdag van de maand in de Winkel van Sinkel te vinden is.

HAL16: NYE
Waar: HAL16
Tijd: 22:00 – 07:00
Prijs: 25,- (TICKETS)
Een mooi maar stormachtig jaar sluiten we in stijl af met een killer line-up! Niemand minder dan KinK en Mr. G komen naar HAL16. Beide treden live op en zijn misschien wel de meest energieke live sets van dit moment. Natuurlijk staan zij er niet alleen, support van: Samuel Deep, Erik Heijting, Firdjel Medar, MvdL, Nachbar, Stooge Wilson, Claus Deephaus en Melvin Marcredi

Nightlife Circus 2013
Waar: Central Studios
Tijd: 20:30 – 07:00
Prijs: 42,50 (last minute ticket) (TICKETS)
Op oudejaarsavond barst de Central Studios letterlijk uit z’n voegen! Dit jaar wordt er namelijk een mini indoor festival gecreëerd met niet 1, niet 2 maar 3 muziek areas met een verfrissende line up. Onder andere: Agoria, Carl Craig, De Sluwe Vos, SHMLSS, en nog veel meer.

KrancK Oud & Nieuw 2013/2014
Waar: Club Lux
Tijd: 23:00 – Laat
Prijs: 15,- (TICKETS)
Met KrancK het nieuwjaar ingaan is een fijne gedachte, lekker met zijn allen KrancKzinnig het nieuwe jaar in! Na locaties als Dock 154, Number Four en Maresca (Veemarkthallen) gaan we dit jaar voor het eerst in onze historie Oud & Nieuw vieren in LUX Utrecht!

NYE Een Zware Dobber
Waar: Op een schip
Tijd: 22:00 – 06:00
Prijs: 40,- (TICKETS)
Oud en nieuw, de nacht van het ver van te voren plannen en er vooral niet met z’n allen uitkomen wat we dit jaar weer gaan doen. De nacht van uitverkochte feesten, een overvolle binnenstad en de discussie of we middernacht vieren op het feest of pas na twaalven vertrekken. Bij Een Zware Dobber is deze keuze aan jou want je kan zowel om 22:00 als om 01:00 aan boord stappen. Kies je ervoor om voor middernacht aan boord te komen dan geniet je vanaf het water van het vuurwerk boven de stad en het vuurwerk dat vanaf de boot wordt afgestoken.  Maar natuurlijk ben je ook om 01:00 van harte welkom nadat je met vrienden en familie een toost hebt uitgebracht op het nieuwe jaar. Hoe dan ook, Een Zware Dobber wordt letterlijk een knaller deze nacht. Het feest is binnen maar het schip heeft een royaal buitendek. Kortom een feest dat je niet wil en mag missen.

enSuite NewYearsEve
Waar: 
Citysense
Tijd: 23:00 – Laat
Prijs: 20,- (Deur) (TICKETS)
Aftellen op een widescreen van 20 meter lang? Je knalt op de enSuite NYE Party letterlijk en figuurlijk het nieuwe jaar in. Natuurlijk kun je na het aftellen en de champagnetoost het prachtige vuurwerk in hartje centrum Utrecht bekijken. Daarna snel naar binnen want de geweldige shout outs van MC DIVINE en de booming beats van onze DJ’s zorgen ervoor dat jij binnen no-time met je handjes in de lucht staat! Vergeet niet om kaartjes te halen voor de enSuite NewYearsEve Party, er zijn een beperkt aantal Earlybird tickets verkrijgbaar voordat de reguliere kaartverkoop van start gaat.

Poema NYE – Surgeon
Waar: Club Poema
Tijd: 22:00 – 07:00
Prijs: 25,- (TICKETS)
Een nacht met Surgeon, Abstract Division, stratum, Argyle Hes en Moving Thoughts.

Exclusive Black Tie NYE
Waar: Stairway to Heaven
Tijd: 00:30 – 06:00
Prijs: 22,50 (TICKETS)
Oud en Nieuw 2013-2014 zal voor altijd in je geheugen gegrift blijven, als je ervoor kiest om net zoals één van de mensen die vorig jaar bij het uitverkochte Oud & Nieuw feest EXCLUSIVE waren, er dit jaar ook bij te zijn in de Stairway to Heaven te Utrecht! De organisaties van SOIXANTE NEUF & LUXURIOUS spannen hun krachten wederom samen om jullie een onvergetelijk begin te bezorgen van het nieuwe jaar op dinsdag 31 december, op woensdag 1 januari. Met veel moeite is het gelukt om niemand minder dan dj IRWAN er op deze heugelijke dag bij te hebben, dus begin je vrienden alvast te melden…. De plannen voor dinsdag 31 december zijn gemaakt!

Stan’s NYE
Waar: Stan & Co.
Tijd: 22:00 – Laat
Prijs: 19,50 (verkrijgbaar aan de bar)
Special Guest Juni Juliet.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief