Ander Nieuws 400778_542562962448587_2020029389_n

Geschreven op 20 december, 2013 | door redactie

0

De Helling blijft als poppodium

Nadat Tivoli en Vredenburg fuseren zal De Helling blijven bestaan met een soortgelijke programmering dat er op dit moment ook is. Het volgende bericht verscheen vandaag op de site van Tivoli.

Het podium aan Helling 7 blijft! Na de verhuizing van Tivoli naar TivoliVredenburg, blijft het podium onder de naam “De Helling” voortbestaan. De Helling gaat verder met het aanbieden van een muzikaal programma zoals je dat de afgelopen jaren gewend bent geweest.

De Oudegracht blijft in ieder geval t/m juni open. Het programma blijft voorlopig in volle vaart doorgaan en er ligt heel wat moois in het verschiet. Bekijk het volledige programma op: http://www.tivoli.nl/agenda.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief