Stappen 1979684_10152242856383189_203789563_n

Geschreven op 14 maart, 2014 | door redactie

0

Tom Hades doet Poema aan op 4 april

Op 4 april (kaartjes) host Tom Hades in samenwerking met STRAK zijn album world tour in de vetste kelder van Nederland, Poema. Het album dat tijdens het Amsterdam Dance Event 2013 gelanceerd is wordt o.a. gesupport door: Carl Cox, Slam, Gary Beck, Cari Lekebusch, Dave Clarke, Joseph Capritati, Sam Paganini en nog vele anderen. Om extra uit te pakken komt Tom samen met zijn goede vriend en label eigenaar van MB Elektronics, Marco Bailey mee naar Utrecht om jullie tot laat in de nacht te voorzien van pompende TECHNO!

De jongens van de ondergrondse STRAK familie uit Amsterdam zorgen samen met de Utrechtse MVDL voor de rest van de muzikale aankleding. Na verschillende concepten, evenementen, festivals en secret parties gegeven te hebben is het tijd voor de Utrechtse ravers om kennis te maken met de strakke sound van deze jonge en snel groeiende organisatie.

Tom Hades en Marco Bailey staan al jaren bekend als de Belgische pioniers van de techno scene. Beide hebben hun tracks gereleased op ’s werelds grootste labels en touren hedendaags de wereld over om hun muziek ten gehore te brengen in de vetste clubs en op beste festivals. Voor het eerst in hun twintig jarige carrières zijn beide mannen te vinden in Utrecht. Zorg dat je erbij bent nu er nog kaarten zijn!

Tom Hades

Marco Bailey

Rhythm Convert(ed)

STRAK
https://www.facebook.com/strakevents

Tags: , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief