Stappen 1012889_10153944138255542_192302906_n

Geschreven op 16 april, 2014 | door redactie

0

Stekker in de Tunnel afgelast

Helaas! Het feest gaat niet door, omdat de organisatie uiteindelijk toch geen vergunning van de gemeente kreeg voor de nacht onder Hoog Catherijne. Mensen die een kaartje hebben gekocht kunnen het geld terugkrijgen of het investeren in een alternatief. Het volgende bericht was te vinden op de website en verschillende reacties, en nog meer informatie, kun je terugvinden bij het Facebook Event.

Lieve mensen,

Wij wilden niets liever dan aanstaande zaterdag een legendarisch dik feest geven, maar we hebben sinds vandaag definitief geen toestemming om het feest zaterdag te kunnen geven. We begrijpen dat dit voor jullie echt een kutsituatie is en dat we jullie hiermee ontzettend teleurstellen. Na een voorbereiding van bijna een jaar waar ongelooflijk veel bloed, zweet en tranen in hebben gezeten, kwam vandaag de beslissing van gemeente om het evenement Stekker in de Tunnel niet te vergunnen. Dat vinden we echt ongelooflijk kut, want hadden jullie het liefst komende zaterdag willen verwelkomen in de expeditiestraat van Hoog Catharijne.

Er zijn tal van details waar we over uit kunnen wijden in waar het niet goed en wel goed gegaan is. De strekking is dat wij onze uiterste best hebben gedaan om aan de eisen van de gemeente, brandweer en politie te voldoen, maar zij in de geboden oplossingen geen vertrouwen hadden. Hierover verschillen wij nog steeds van mening. Hoe dan ook, het blijft een inschattingsfout die we onszelf aan kunnen rekenen en dat spijt ons oprecht. We zullen deze of volgende week nog een stuk publiceren waarin meer is te lezen over het verloop van de aanvraag, de bezwaren en de geboden oplossingen op die bezwaren.

Hoe nu verder? Morgen krijgen kaartkopers een mail met daarin opties die wij kunnen aanbieden als tegenprestatie voor het geld wat je gestoken hebt in het kopen van kaartjes voor Stekker in de Tunnel. Je geld terugkrijgen kan sowieso, maar wij beraden ons nog op een alternatief evenement. Hiervoor moeten wij nog uitzoeken of de artiesten die wij gepland hadden ook beschikbaar zijn op een andere datum in de nabij toekomst.

Tot slot. Wij laten ons niet uit het veld slaan en zullen nogmaals een poging doen om een evenement in de expeditiestraat van Hoog Catharijne te organiseren. Hierover houden wij je op de hoogte via onze website, Facebookpagina en Twitteraccount. Wanneer er wel een evenement in de expeditiestraat komt weten wij nog niet, maar we gaan ons er keihard voor inzetten om het dit jaar nog mogelijk te maken. Wij willen niets liever dan van Utrecht een leuke en mooie stad maken, met toffe evenementen en vette feesten. Stekker in de Tunnel is een droom waar wij al ruim een jaar mee bezig zijn. Helaas komt de droom voor aanstaande zaterdag nu ten einde. Hoe meer we ons dit beseffen, hoe meer we dit júist voor jullie superkut vinden. Voor nu is het helaas niet anders..
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief