Geschreven op 22 april, 2014 | door redactie

Line-Up Stekker in het Park 2014

Helaas ging Stekker in de Tunnel niet door, maar Stekker in het Park 2014 staat gewoon op de planning voor 26 juli. Drie areas: Stekker op het Strand, Stekker in het Bos en Stekker in de Tent geeft weer genoeg keuze om een dag te genieten in de Voorveldse Polder. Eerder waren Modern Deep Left Quartet, Wa Wu We, Francesco Tristano, Chymera, Junior Boys, Johannes Brecht, Bajka, COMA en Afromanic al aangekondigd, maar nu is het rijtje compleet. Nog even nagenieten van de 2013 editie? Op de Soundcloud van Stekker zijn er een paar sets terug te luisteren en maakte Jeroen voor Staplab foto’s van het festival.

Line-Up

• Carl Craig
• Octave One
• Midnight Operator
• The Mole
• Stimming
• Mind Against
• Alexander III
• Rangleklods
• Monkey Maffia
• Delhia de France
• Weval
• Krause Duo (Official)
• douglas greed
• Modern Deep Left Quartet
• Wa Wu We
• Francesco Tristano
• Chymera
• Junior Boys
• Johannes Brecht
• Bajka
• COMA
• Afromaniac
• Falco Benz
• Nuno Dos Santos
• Mike Mago

 
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief