Prijsvraag 3.Stekker_in_het_Park-Mo-Barends

Geschreven op 9 juli, 2014 | door martijn

4

Studio Stekker naar Tivoli Oudegracht + 2×2 tickets winnen voor Stekker in het Park

Nu Kytopia naar het voormalig Tivoli aan de Oudegracht is verhuisd gaat zal ook de samenwerking van Kytopia en Stekker ‘Studio Stekker’ in het pand plaatsvinden.

Door het in gebruik nemen van het monumentale pand verhuist ook Studio Stekker mee naar de Oudegracht. Met de succesvolle samenwerkingen en resultaten van vorig jaar nog vers in het geheugen kan het met deze imponerende lijst van deelnemers dit jaar niet anders dan een waardige opvolger worden: Carl Craig, Octave One, Midnight Operator, Stimming, Francesco Tristano, The Mole, Johannes Brecht, Wa Wu We, Afromaniac, Bajka, Junior Boys, Rangleklods, Delhia de France, Douglas Greed, Krause Duo, Alixander III, Iron Galaxy, Lydmor, Stekker’s eigen Pitto en natuurlijk Colin Benders zelf.

Op 26 juli 2014 zullen de resultaten van Studio Stekker getoond worden op Stekker in het Park, dat dit jaar weer plaats vindt op de Voorveldse Polder.

Los van Studio Stekker staat er natuurlijk ook nog een killer line-up met o.a. Carl Craig, Octave One en Midnight Operator. De gehele line-up kun je vinden op Facebook.

Maar dat is nog niet alles, Staplab mag ook nog eens 2×2 kaarten weggeven!!

Stuur een mail naar martijn@staplab.nl met daarin wie je erg graag wil zien bij Stekker in het Park en wie weet sta jij samen met een vriend of vriendin 26 juli te stampen!




Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief