Ander Nieuws DIYCLUBNIGHT2

Geschreven op 31 juli, 2014 | door martijn

0

Organiseer een nieuwe club avond in Tivoli, oproep aan creatievelingen!

TivoliVredenburg geeft nieuwe creatievelingen een kans om een clubavond te organiseren!
TivoliVredenburg biedt kansen aan nachtelijke creatievelingen om een drie maandelijkse clubavond te starten in De Helling. Het pakket bestaat onder andere uit een budget van €1000, dit mag naar vrije hand besteed worden. De clubavonden gaan eind oktober van start en inschrijvingen zijn reeds begonnen.

Met dit concept wil TivoliVredenburg creatieve partijen de kans bieden om het Utrechtse nachtleven te verrijken. TivoliVredenburg heeft altijd veel energie gestoken in langdurige samenwerkingen en heeft sinds de komst van het nieuwe gebouw meer ruimte gecreëerd om nieuwe partners hiervan te laten genieten. Naast financiële ondersteuning zal TivoliVredenburg ook de nodige organisatorische handvaten aanbieden om de nieuwe partijen goed op weg te helpen.

Aanmeldingen kunnen tot en met maandag 25 augustus gestuurd worden naar pieter.jansen@tivolivredenburg.nl. Stuur max één A4 gevuld met: wie je bent, wat je concept is en waarom jouw concept relevant is. Bijgevoegd een begroting van max €1000 uiteengezet in programmering, deco​r en marketingkosten. Eind oktober zullen de eerste edities plaats vinden.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief