Geschreven op 12 augustus, 2014 | door redactie

27 september Utregse Unie met o.a. Plastician & Krampfhaft

De vorige editie van Utregse Unie was in een compleet uitverkochte HAL16, maar voor deze editie verhuist het urban feest naar NUtrecht. Een mix van hiphop, bass muzic, future beats, skateboarding, street art en lifestyle zullen 27 september worden vertegenwoordigd in de verschillende zalen waaronder de onlangs geopende Black Box. Check de trailer hierboven en de line-up hieronder. Meer informatie en tickets zijn te vinden op www.utregseunie.nl

Plastician
Krampfhaft
Guerilla Speakerz X Beaudamian
Reazun X Nav
dOOP vs Subp Yao
VidalVOODOO
Torus
WeLOVEWEFUNK
sojuju x Vincent Paulo
Jay Led X FKA X MOK-C
Lavarock
Akkefiets
JAILO
Ill & Ape
DJ Propo’88 X The Insomniac
Sands & Skidz
MC Atactic
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief