Stappen the-shape-of-punk-to-come-4-in-ekko

Geschreven op 23 augustus, 2014 | door redactie

0

Namen voor The Shape Of Punk To Come zijn er!

“Een avond vol goede en retestrakke bands waarbij de bezoekers op ontdekkingstocht gaan naar de betere beukbands”, zo omschreef The Daily Indie de concertavond The Shape Of Punk To Come in EKKO. 

Donderdag 23 oktober is het weer tijd voor een nieuwe The Shape Of Punk To Come in Poppodium EKKO. De vierde editie wordt gevuld met Wasted Bullet, Divine Sins, The Maple Room, 2 Years to Apocalypse en nog meer! Zoals van ouds kost een kaartje 8 euro, maar dan ben je ook zeker van een avond vol met punk.

 

 

Na festivals als Breda Barst, Jera On Air, Vans Warped Tour en Buma Rocks, komt de Tilburgse hardcore-groep Wasted Bullet ditmaal naar EKKO voor The Shape Of Punk To Come. De groep onderscheidt zich met zijn unieke mix van hardcore gecombineerd met pakkende melodieën en is beinvloed door bands als Architects, Misery Signals en The Ghost Inside. Divine Sins uit Hilversum heeft het laatste jaar de podia verruild voor de studioruimte en komt in EKKO hun lange afwezigheid meer dan goedmaken. Met trots presenteert de moderne extreme metalband tijdens The Shape Of Punk To Come hun nieuwe wapenfeit. Ook The Maple Room maakt zijn herintrede. De Belgische metalcore-groep speelt zijn eerste reünieshow in Nederland, na festivals als Pukkelpop, Groezrock, Ieperfest en Graspop platgespeeld te hebben. De Amsterdamse female-fronted hardcore-groep 2 Years to Apocalypse zorgt voor de muziek tussen de bands door samen met Capscore. Dit is de nieuwe terugkerende harde bandavond in CAPSLOC in Capelle aan den Ijssel, nabij Rotterdam. Het Brabantse label en boekingskantoor White Russian Records zorgt voor een uitgebreide markt in het café tijdens deze The Shape Of Punk To Come.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief