Stappen 574653_438401539531397_621222237_n

Geschreven op 3 september, 2014 | door redactie

9

Onze tips voor UITfeest 2014

Aankomende zondag wordt het nieuwe culturele seizoen in Utrecht geopend met door de hele stad optredens, voorstellingen, straattheater, literatuur en nog veel meer. We doken eens in het programma en keken wat er zondag qua muziek te beleven is. Onze tips voor tijdens het Uitfeest 2014. Voor het gehele programma kijk je HIER.

3voor12/Utrecht & EKKO presenteren: Ode to the Quiet & Stillwave
EKKO vanaf 14.30

Als je van indie houdt en je veel in Utrecht te vinden bent kunnen deze bands je niet ontgaan zijn. Stillwave won vorig jaar nog de Utrecht Popprijs en Ode to the Quiet was te zien op ondere andere Grasnapolsky (ookal is dat niet in Utrecht, maar veel Utrechters hadden toch de weg naar het festival gevonden) en bracht een tijdje terug het album uit in een volle db’s. Ooit waren zij ook een van de laatsten die bij ons op kantoor een kantoorsessie deden.

 

Minifestival Duizendpoot met o.a. I’m With Stupid
Kargadoor vanaf 14.00

Stonden onlangs nog in Stathe en al eerder eens een keer bij een avond van onszelf, maar de jongens van I’m With Stupid (om 15:15 beginnen ze) weten je met de vrolijke dansbare mix van reggae, dub, funk, punk en rock blaren op jouw voeten te bezorgen. Verder kan er genoten worden van Nazomerliedjes door Fimke Vellekoop, Edda Grol en Lisanne Boersma, treed het Olga Vocal Ensemble op en wordt de middag afgesloten door comedy van o.a. Marlon Kicken, Jeroen Pater en Farbod Frappant.

Dobber Theater
Opstappen bij Ledig Erf vanaf 12.30

Op een bootje stappen en je laten verrassen. Al een aantal jaar verzorgt Losse Schroeven het Dobber Theater waarbij je naar een locatie gevaren wordt om een voorstelling bij te wonen op een plek waar je het niet verwacht.

 

Galleons en In Orbit
Cafe Averechts van 15.00 tot 17.00

Galleons zijn net terug van de Engels tour, maar de Utrechtse band stoomt gewoon door naar Averechts om samen met de folkband In Orbit een middag van luistermuziek te verzorgen.

 

Funkel & Funkel
Stadhuisplein vanaf 19.00 tot 21.00

Plaatjes met een swingend randje. Van jazz, swing, gipsy en exotica wordt er gedraaid vanaf de nog echte vinyl platen. Van 19.00 tot 21.00 zorgen ze voor een goed feestje voor Café de Zaak waarbij een goed speciaalbiertje hoort.

Kraak & Smaak
Neude tussen 20.00 en 21.00

De afsluiting van Neude programmering met de jongens van Kraak en Smaak die worden bijgestaan door zangeres Berenice van Leer. Al de hele wereld gaat de muziek over, maar nu voor helemaal gratis op het hart van Utrecht.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief