Geschreven op 4 september, 2014 | door redactie

Eerste editie Op Park Voorn

Morgen is de eerste edite van Op Park Voorn met Yori Swart en Pelvic Fins. Een nieuw concept van de bedenkers van Kleurenblind Festival waarbij een beperkt aantal mensen aanwezig kan zijn in het sprookjesachtige park. De eerste zomeravondconcert wordt ingevuld door de Pelvic Fins en Yori Swart die zullen spelen na het eten (al zijn er op dit moment alleen nog Late Bird tickets te krijgen die alleen toegang geven tot het concert). De gerestaureerde kasteeltorens en eeuwenoude bosschages (FOTOS) zorgen voor een intieme setting die misschien wel surrealistisch zal aanvoelen. Koop nog snel een Late Bird Ticket als je nog bij deze speciale avond wil zijn!

Yori Swart
Yori Swart is een opkomend talent in het land van de popmuziek. Tijdens haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam won zij met haar band diverse prijzen, waaronder de Amsterdamse Popprijs. Na haar afstuderen raakte haar carrière in een stroomversnelling. In 2011 won ze de Grote Prijs van Nederland in de categorie Beste Singer Songwriter. Begin 2012 geeft Yori haar debuutalbum in eigen beheer uit en wordt ze uitgeroepen tot 3FM’s Serious Talent. Sindsdien heeft ze meer dan 250 keer opgetreden, waaronder twee keer bij De Wereld Draait Door. Haar muziek, intieme blues/pop met krachtig gitaarspel en invloeden uit de roots en country zorgen voor magische momenten. Onlangs is ze twee maanden naar Amerika gegaan om daar te schrijven voor haar nieuwe album dat eind dit jaar uitkomt.

 

Pelvic Fins
Het donkere stemgeluid van frontman Gijs, de melodische baslijnen van Dolf en de stuwende percussie van Bart komen samen in eigen geschreven composities en geven de band een uniek, intiem geluid. Hiermee veroverden zij al vele harten in en rond Utrecht. In 2013 presenteerde Pelvic Fins de debuut-EP ‘Kings of Town’ in een uitverkochte Spiegelbar in Tivoli te Utrecht. In 2014 kwam ‘Home’ uit. Dit nummer is speciaal geschreven als soundtrack voor de BNN documentaire ‘Paul’. Een ingrijpend portret over de verslaafde Paul. Pelvic Fins is een geweldige opening voor de sfeervolle avond en een goede aanvulling op Yori Swart. 
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief