Stappen nff

Geschreven op 9 september, 2014 | door redactie

0

Een muzikaal NFF tegemoet

Dit jaar staat het NFF in het teken van filmmuziek wat natuurlijk ook komt door Utrecht Muziekjaar en de opening van TivoliVredenburg. Daarbij hoort natuurlijk gast van het jaar Fons Merkies die voor meer dan 100 films, televisieproducties en musical componeerde. We doken eens in het programma om te kijken wat we tijdens het festival, dat van 24 september tot en met 3 oktober loopt, onder andere aan muziek kunnen beleven.

3FM Serious Talent
Tijdens het festival zullen artiesten als Bells of Youth, Julius, Hunting the Robot, Eveline Vroonland, Tommy Ebben, Kovacks en The Benelux hun favoriete filmmuziek spelen tijdens de NFF talkshow en daar aansluitend een set van een half uur van de eigen muziek spelen. Gratis toegankelijk om 23.30 in de Pandora zaal van TivoliVredenburg. Voor data van de artiesten kijk je HIER.

 

48 Hour Music Video
Normaal gesproken wordt de shortfilm editie van 48 Hour Film Project gedaan tijdens het NFF, maar dit jaar werd deze vervroegd en wordt de 48 Hour Music Video door allerlei teams gemaakt. Film teams die zich hebben opgegeven worden gekoppeld aan een artiest waarvoor ze binnen 48 uur van script tot eindproduct een videoclip maken. Inschrijven als artiest of team kan alleen vandaag (voor 10 september) nog. De resultaten worden 30 september om 21.00 in de Rembrandt getoond.

 

All Those Sunflowers
Ter ere van de premiere van Bram Schouw’s korte film All Those Sunflowers, gemaakt in opdracht van ID&T, zal er tot diep in de nacht gedraaid worden door Olivier Weiter. 26 september in de Pandora zaal van TivoliVredenburg.

 

Sunwriters Songday
Al jaren in Utrecht en grote kans dat je er al eens geweest bent, maar tijdens het NFF verhuist Sunwriters Songday voor een dag naar het festivalhart in TivoliVredenburg. Deze keer met 3FM Serious Talents Evelin Vroonland, Sunday Sun en Qeaux Qeaux Jones. Natuurlijk op zondag 28 september vanaf 17.00.

 

Natuurlijk is er nog veel meer muzikaals te beleven tijdens het NFF met onder andere videoclip sessies met Job de Wit, NFF Soundtrack Show met Eric Corton, De Nieuwe Wildernis onder begeleiding van het Metropole Orkest en The Firebird met het Radio Filharmonisch Orkest. Voor alle muziek gerelateerde evenementen kijk je op de site van het NFF
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief