Ander Nieuws mtv_ema_14_540

Geschreven op 9 september, 2014 | door redactie

0

Kensington genomineerd voor MTV Award

De Utrechtse band Kensington is naast Chef’Special, Martin Garrix en Hardwell genomineerd voor een MTV Europe Music Award in de categorie Best Dutch Act. In 2013 wonnen ze deze award al, maar nu zijn ze dus voor de tweede keer genomineerd. Naast de genoemde bands kunnen fans via Twitter stemmen voor een vijfde nominee. De artiesten waarop je kan stemmen zijn Jett Rebel, Kraantje Pappie, Dotan, MrProbz en Yellow Claw. Liever een van deze met een award? Stuur dan een tweet met een van de volgende hashtags:

#NominateJettRebel
#NominateKraantjePappie
#NominateDotan
#NominateMrProbz
#NominateYellowClaw

Stemmen doe je voor zondag 14 september 12.00. Op 16 september wordt bekendgemaakt wie aan het lijstje wordt toegevoegd.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief