Stappen 10499410_673394832729955_6198372492102656033_o

Geschreven op 15 september, 2014 | door redactie

9

IBBFest staat weer voor de deur

Aanstaande zaterdag(20 september) is het weer tijd voor het jaarlijkse IBBFest. Een festival bij het studentencomplex op de Ina Boudier-Bakkerlaan dat al jaren graag gezien wordt door studenten vanuit heel Utrecht. Ook dit jaar is de line-up weer indrukwekkend te noemen met:

Lavette
Case Mayfield
Leeways
Diggy Dex
Fresku
Larry de Kat
Sekoia Collectief
Pacific Horrific
The Q!
Cut_
Stropstrikkers
Kids With Guns
Maask
David Vunk
The Rover
Butet
Tim Dawn
Gharib
I’m With Stupid
DJ Livewire
Scarab Soundsystem
Lolanessa

Naast de muzikale programmering is er ook veel ruimte voor creatieve programmering, kan er vanaf 15.00 workshops gevolgd worden over inbraakpreventie, brandveiligheid voor studenten en meer. Gekookt zal er worden en het muziekgeweld start vanaf ongeveer 17.00 met Lavette. Voor meer informatie kijk je HIER. De organisatie is ook nog opzoek naar wat helpende handjes, dus als je zin hebt om bij te dragen aan een van de laatste festivals in Utrecht van het jaar…

Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief