Stappen 10269343_794058513972449_5202068640569147282_o

Geschreven op 15 september, 2014 | door redactie

2

Openingsweekend Vechtclub XL

Aankomend weekend opent Vechtclub XL (19, 20, 21 september) haar deuren voor het publiek met allerlei activiteiten om mensen de kans te bieden kennis te maken met de broedplaats. Het complex heeft meer dan vijftig werkplaatsen, ontwerpstudio’s, vergaderruimtes, een podium en het restaurant De Klub.

Vrijdag
Vanaf 10 uur tot 12 uur is de workshop Durftevragen door Erwin Elling en Nils Roemen (kosten wat jij het waard vindt). Een workshop die je leert om mogelijk te maken wat jij wilt. Om 16.00 is het dan tijd voor een pilsje bij De Klub met lokale biertjes als Ceaux, Rooie Dop & vandeStreek. Tijdens de borrel wordt de gelegenheid gegeven om aan te haken bij de verschillende rondleidingen. Blijf vooral plakken na de borrel en eet wat in het restaurant want om 20.30 gaat de nieuwe concertreeks HATI HATI van start met internationale artiesten Ryley Walker (USA) en Gareth Dickson (UK). De bedoeling is dat deze reeks meerdere keren per jaar terug zal komen. Kaarten voor muzikale avond zijn 10 euro aan de deur (vergeet niet om van te voren te pinnen, want pinnen aan de deur is niet mogelijk).

 

Zaterdag
Op de zaterdag meer workshops als het maken van je eigen zilveren ring, saturday night with Fazzinados, analoog photoshoppen en literatuuradvies. Aan de meeste workshops zitten kosten verbonden en reseveren kan HIER. Om 13.30 zullen verschillende makers hun verhaal vertellen in de vorm van Pecha Kucha’s waarna er in de club gedineerd kan worden met wijn. Hiervoor wordt speciaal een wijnboer uit Italie overgevlogen om de wijnen te introduceren. De zaterdag wordt afgesloten met de Brommerbios. Een nieuw concept waarbij een rondtrekkende bioscoop films van Breaking Ground toont.

Zondag
Om 10 uur een ontbijtje om de dag mee te beginnen dat wellicht wordt aangevuld met live muziek. Vanaf 12 uur beginnen de workshops weer als 3D Printen, Verhalen vertellen voor kinderen, Yellow Sunday en meer. Verder is er een vintagemarkt van Le Bazarre, is de kleinste mobiele bioscoop Cinevan aanwezig en zal om 18.00 het varken van het spit worden aangesneden.

 

Voor alle info en updates kijk je op het Facebook Event van Vechtclub XL

 

Tags: , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief